Házirend

Házirend

Üdvözöljük a BRINDZA VENDÉGHÁZban!

Célünk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük.

 1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00  között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.
 4. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet,  ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 5. Vendégeink érkezéskor szoba és kapu kulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni!
 6. Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk), de igény esetén rendelkezésre állunk érkezési és távozási időpontban is.
 7. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.
 8. A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben!
 9. Szobáinkban, apartmanban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Minden alternatív dohánytermékre vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!
 10. Állatokat csak a tulajdonos engedélyével szabad a szálláshelyre behozni!
 11. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 12. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!
 13. A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!
 14. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!
 15. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 16. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a teakonyhát, melyet kérjük, tartsanak tisztán! 
 17. Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett sárga színű zsákokba és kukákba helyezzék.
 18. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 19. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet.
 20. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
 21. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
 22. Szolgáltatásaink kérhetők az üzemeltetőtől: esernyő-,varrókészlet-,cipőápolók-,mosógéphasználat, babaágy, etető, babakád, wc-szűkítő, fellépőke.
 23. Hosszabb tartózkodás esetén hetente ágyneműcsere és takarítás biztosított.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online felületeinken. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen, munkaidőben 09.00-től 20.00-ig. 

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Brindza Tamás

0-24 Telefonos ügyelet: +36 30 362 1963