Házirend

Hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel.

A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint hogy be is fogja tartani.

A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük, 3 csillagos besorolásban.

 1. Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait, (útlevél vagy szemelyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő, abban az esetben ha úgy döntenek, hogy  az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállást ,érkezés napján 14,00 -20,00 óráig lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük telefonon tájékoztasson minket. Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.
 4. Távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet,  ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 5. Vendégeink érkezéskor szoba és kapu kulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedjenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni!

 6. Vendégházunk családi vállalkozás,munkaidőnk változatos, (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk) ezért távozáskor megeshet, hogy nem tudjuk kikísérni vendégeinket, emiatt szíves elnézésüket kérjük!
 7. A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben lehet fogadni, a tulajdonos engedélyével.
 8. A csendrendeletre és a “szomszédaikra” való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni. Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben.
 9. Szobáinkban, apartmanban dohányozni tilos! Cigarettázni az udvarban megengedett. A csikkeket kérjük az erre a célra fenntartott hamuzókba szíveskedjenek eldobni!
 10. Állatokat csak a tulajdonos engedélyével szabad a szálláshelyre behozni!
 11. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 12. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén ,és az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

 13. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl, törölköző, kispárna, takaró…)

 14. A szobák elhagyásakor kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót.

 15. A szobákba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.

 16. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

 17. Kérjük vendégeinket ,hogy a szobákban ne étkezzenek. Étkezésre használják a teakonyhát, melyet kérjük tisztán tartani. Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.

 18. Kérjük tisztelettel, hogy a szemetet szelektíven gyűjtsék. A műanyag, alumínium flakonokat, papírt, csomagolóanyagokat az ebből a célból kihelyezett sárga színű zsákokba tegyék.

 19. Fenntartjuk a jogot, hogy megválogassuk a vendégkörünket! Ittas állapotú, igénytelen külsejű,agresszív hajlamú vendégeket nem kívánunk fogadni!
 20. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.
 21. A szállás lemondása esetében, a házirend megsértése miatt, a vendégnek nem fizetődik vissza semmi sem, lényegtelenül a rövidített időszakra.
 22. A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen, munkaidőben 10.00-20.00 ig, vagy hívjanak a következő telefonok valamelyikén : +36 30 362 1963,  +36 30 330 3590

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

       Brindza Vilmos,          Brindza Tamás,       Mashat Lidija