Szeged

Szeged, Szállodák

 

Szeged jobbnál jobb programokat, számos lehetőséget kínál. Hónapról hónapra élvezhetjük a Dóm téren, vagynapfenyfurdo-aquapolis-szeged-elmenymedence-csuszdak-02 a Széchényi téren megrendezett, különböző fesztiválokat, a borfeszttől kezdve a pálinka, mangalica fesztiválig. Egész nyáron ünnepi hangulatot élvezhetünk a Szegedi Szabadtéri Játékfesztiv_li_forgatag_szegedenok, vagy a Szegedi Ifjúsági Napok fényében. Az Aquapolis Élményfürdő,csúszdapark pedig teljes évben fogadja helyi, vagy külföldről érkezett kikapcsolódni vágyókat. Ezekre tekintettel, Szeged sok szállási lehetőséget kínál.

A kisebb, családias panzióktól a Novotel Hotel, vagy a Forrás Hotel magaslatáig válogathatunk. Egyesek árai nyilván magasabbak, és nehéz megtalálni a megfelelő szállóhelyet, ahol az ár-érték arány a legjobban meghatározott. Előfordulhat, hogy sokszor csak a márkáért, a nagy néIMG_7285vért fizetünk, személytelen, steril szobákért. Természetesen a precedens minden szállásnál, az elhelyezkedés, a jó megközelíthetőség. Fontos hogy csak 5-10 perc gyaloglás, vagy 1-2 megálló villamosozás válasszon el Szeged belvárosától, jobbnál jobb éttermeitől, programjaitól.
IMG_7272
Ki szeretne bajlódni a parkolással, tervezgetéssel, amikor szimplán pihenni kíván? Kisebb panziók, vendégházak árai mellett, előnyei közé tartozik még a kerti helyiség, ahol csendben, nyugalomban, természettel körülvéve lehet kávézgatni, cigarettázni. Az autentikus, színes szobák teszik családiassá, személyesebbé az összhatást.